Divlji Veprovi prejaki za Pantere

april 10

Divlji Veprovi prejaki za Pantere

Prvo poluvreme za zaborav. Egal u drugom.

Autor: Kosa | Komentari: Komentari (0) | Datum: 10.4.2016. 22:43:41

Pančevo Panthers – Kragujevac Wild Boars 0 : 28
Po četvrtinama: 0 : 21, 0 : 7, 0 : 0, 0 : 0
Kretanje rezultata:
00 : 07 – vraćanje kik-ofa 90 jardi, Gabrijel Čembers; PAT Petar Goić
00 : 14 – pas 29 jardi, Džejmi Blant ka Filipu Nedeljkoviću; PAT Petar Goić
00 : 21 – trčanje 3 jarde, Džejmi Blant; PAT Petar Goić
00 : 28 – pas 15 jardi, Džejmi Blant ka Miloradu Živkoviću; PAT Petar Goić


U utakmici drugog kola, Panteri su dočekali ekipu Divljih Veprova, sa ciljem da dostojno nadigravaju sa jednom od najboljih ekipa u Srbiji. Tradicija na strani gostiju, breme na strani Pantera koji su u ovaj meč ušli sa žalom zbog gubitka Marka Pekovića, momka koji je pre nekoliko dana izgubio svoj život. Emotivno obeležen izlazak igrača uz Pekinu sliku i minut ćutanja pred početni udarac bili su deo pružanja podrške porodici Peković.
Početni udarac je bio hladan tuš za sve Pantere, jer je brzi risiver gostiju, Gabrijel Čembers, jedan od dva importa u ekipi Divljih Veprova vratio kik za tačdaun i prve poene za svoju ekipu. Ovo kao da je zaledilo Pantere pa napad nije uspevao da pomera lance u svom prvom drajvu. Ubrzo posle toga, drugi import gostiju, Džejmi Blant je pronašao svoj drugog risivera Nedeljkovića pasom za 29 jardi za nove poene. Furioznu prvu četvrtinu završava poentiranje kvoterbeka gostiju snik trčanjem za 3 jarde. Rezultat na semaforu je glasio 0:21.

Bez rešenja u prvom poluvremenu


Druga četvrtina donela je bolju igru odbrane Pantera pa se to odrazilo i na napad, ali se poeni na kontu Pantera nisu pojavili. Uspeo je Blant da pronađe i svog trećeg risivera za nove poene, pasom od 15 jardi čime je stavljena tačka na prvo poluvreme (0:28). Poluvreme za zaborav.
U drugom poluvremenu viđena je mnogo bolja igra odbrane Pantera, defanzivna linija je vršila veliki pritisak na kvoterbeka gostiju što je jedan od dva importa u Pantera, Majkl Kempbel (sejfti) iskoristio i u dva navrata presekao pas. Napad je imao par dobrih drajvova, ali par ispuštenih lopti i dva fambla trkača ostavili su Pantere na kraju bez poena na ovom meču.
Drugo poluvreme ovog meča svakako ostavlja pozitivan utisak o odbrani Pantera, sačinjenoj od dosta mlađih igrača i daje dobru osnovu za dalji rad i napredak. Napad će svakako morati da poradi na određenim aspektima igre, ali ne treba zaboraviti odličnu odbranu Kragujevca koja u prva dva kola nije dozvolila nijedan ulazak u enzonu protivničkim igračima.

Odbrana se probudila u drugom poluvremenu


U trećem kolu Panteri gostuju ekipi Indijansa iz Inđije (vikend 23/24.04) gde će svakako pokušati da izbore pozitivan rezultat i naprave dobru poziciju za nastavak prvenstva.Komentari (0) | | ostavite komentar