Pobedom zatvorena sezona

novembar 3

Pobedom zatvorena sezona

Sigurnom igrom Panteri nadigrali Indianse

Autor: Kosa | Komentari: Komentari (0) | Datum: 3.11.2015. 8:45:59

Pančevo Panthers – Inđija Indians 21:0 (0:0, 7:0, 14:0, 0:0)
Stadion SC „Mladost“. Gledalaca: 150.
Kretanje rezultata:
7:0 Stefan Spasić trčanje 2 jarda, Slavoljub Dukovski PAT
14:0 Spasić pas 4 jarda ka Stefanu Savičiću, Dukovski PAT
21:0 Marko Đurišić trčanje 7 jardi, Dukovski PAT

Utakmicom VII kola Juniorske lige Srbije između gostiju iz Inđije ekipe Indiansa i domaće ekipe Pantera iz Pančeva zatvorena je grupna faza ovog takmičenja. Pobeda Pantera pred domaćom publikom kao dokaz forme koja je rasla iz utakmice u utakmicu za potvrdu četvrtog mesta u zaista jakoj grupi pored ekipa iz Kikinde, Beograda i Sremske Mitrovice.
Početak meča su obeležile odbrane oba tima i napadi koji su nesigurnom igrom brzo napuštali teren. Nakon prve četvrtine bez poena, Panteri sjajnim drajvom u drugoj četvrtini prilaze na 2y od endzone. QB Stefan Spasić u narednoj akciji trčanjem upisuje prve poene za svoju ekipu (7:0) i sa ovim rezultatom se otišlo na odmor.

U drugom poluvremenu Panteri konkretniji i angažovaniji na obe strane lopte. Presečena lopta, sek na kvoterbekom i zaustavljanje gostujućeg trkača dali su vetar u leđa napadu Pantera koji u trećoj četvrtini dva puta poentira. Prvo je Spasić kompletirao pas ka WR Stefanu Savičiću, a nakon toga je RB Marko Đurišić utrčao u endzonu (21:0). Kiker Pančeva, Slavoljub Dukovski je na ovoj kao i na svim ostalim utakmicama bio nepogrešiv prilikom pretvaranja za jedan poen. U poslednjoj četvrtini glavni trener Kovačević je iskoristio priliku u i igru uveo momke koji nisu imali veću minutažu u toku sezone. Rezultat na kraju meča nepromenjen, pobeda Pantera 21:0.

Skor od 3 pobede i 3 poraza ohrabruje, posebno uz činjenicu da je ovogodišnji tim činilo oko 40 momaka od kojih će većina ostati i sledeće godine u timu. Pobeda kod kuće nad ekipom koja je nadigrala Pantere u pripremnoj utakmici svakako prija. Momci imaju pravo da budu zadovoljni, ali svakako im predstoji naporan rad kako bi naredne godine napravili stepenik više.

 Komentari (0) | | ostavite komentar