Solidan start "Dama"

septembar 22

Solidan start

Pobeda protiv domaćina i poraz od Obrenovca, za drugo mesto na tabeli posle prvog turnira.

Autor: Kosa | Komentari: Komentari (0) | Datum: 22.9.2015. 8:53:25

Vikend iza nas je trebao da bude u znaku Pantera, gde su prvo juniori trebali da odigraju prvu utakmicu ove sezone pred domaćom publikom. Utakmica je na kraju ipak registrovana službenim rezultatom, jer se ekipa Wild Dogs-a nije pojavila zbog nedovoljnog broja igrača.
Sa druge strane, devojke su otputovale na prvi turnir ove godine u organizaciji Vučica iz Beograda. Devojke igraju u okviru grupe Centar zajedno sa pomenutim Vučicama i ekipom Obrenovac Hawks. Ovo je prvi od planirana tri turnira u okviru grupne faze takmičenja i svaka od ekipa će imati priliku da bude domaćin. Ostvareni rezultati nisu imali puno sličnosti sa plasmanom ovih ekipa na kraju prošle sezone i iako se očekivalo da naše dame zajedno sa Vučicama vode bitku oko prvog mesta nakon prvog turnira, situacija je bila obrnuta. Ekipa Obrenovac Hawks-a je smirenom i sigurnom igrom prvo nadigrala domaću ekipu pa potom i Panthers Ladies. U duelu koji je odlučivao o tome ko će ostvariti prvu pobedu ove godine, dame iz Pančeva su na kraju ipak slavile i nakon prvog turnira se nalaze na drugoj poziciji u grupi.


Ostvareni rezultati I kola:
Beograd Vučice – Obrenovac Hawks 12:41
Panthers Ladies – Beograd Vučice 19:12
Obrenovac Hawks – Panthers Ladies 39:12


Sledeći turnir se igra u Pančevu za vikend 17-18.10, gde će devojke iz Pančeva pokušati da se što bolje pripreme, isprave greške sa prvog turnira i pokažu se u pravom svetlu pred domaćom publikom.Komentari (0) | | ostavite komentar