Panteri bez pobede na finalnom turniru

jun 16

Panteri bez pobede na finalnom turniru

Dva poraza u grupi na finalnom turniru ostavila Pantere bez borbe za plasman.

Autor: Kosa | Komentari: Komentari (0) | Datum: 16.6.2015. 8:45:22


U subotu, 13/06 u Obrenovcu održan je finalni turnir prvenstva Srbije u flegu. Ekipa Pantera je, pobedom na Sremskom Mitrovicom i boljom poen razlikom na drugom turniru uspela da ponovi uspeh od prošle godine i ponovo se plasira među 6 najboljih ekipa u Srbiji. Istina, prošlogodišnje prvenstvo je završeno borbom za treće mesto (u kom su Panteri poraženi), dok je ove godine borba za plasman izostala, ali svakako treba pohvaliti najmlađe koji ipak održavaju kontinuitet.
U grupi sa ekipom domaćina Obrenovac Hawks kao drugoplasiranom iz druge polufinalne grupe i prvoplasiranom ekipom iz Severne grupe ekipom Inđija Indiansa, Panteri su imali težak zadatak. Prvo kolo je odigrano protiv Obrenovca i posle početnog egala, Obrenovac je uspeo sigurnom igrom da se odvoji rezultatski i privede utakmicu kraju u svoju korist (32:12). Za Pantere je tada usledio meč pauze pošto su Indiansi i Hawksi igrali drugo kolo. Indiansi pobeđuju Obrenovčane ubedljivo i potvrđuju sjajnu sezonu iza sebe (46:6). Ovo je ostavilo tračak nade za Pantere da u direktnom duelu sa Indiansima pokušaju da se iskupe za poraz od Obrenovčana i nanesu prvi poraz u sezoni ekipi Indiansa. Do toga nažalost nije došlo i ekipa Indiansa je rutinski po treći put ove sezone pobedila ekipa Pantera (33:0) i potvrdila prvo mesto u grupi i borbu za zlato na ovogodišnjem prvenstvu. Na kraju tako se i desilo, Indiansi su u finalu pobedili ekipu Black Hornets-a iz Jagodine i potvrdili primat ove sezone (34:19). U borbi za treće mesto, duel komšija Obrenovac Hawks-a i Vukova iz Beograda završen je na kraju pobedom Vukova (25:20).
Nakon završetka sezone, nekolicina flegovaca zbog starosnog ograničenja izlazi iz ovog tima i verovatno će se pridružiti youth timu Pantera.Komentari (0) | | ostavite komentar