Uskršnji turnir

april 20

Uskršnji turnir

Okupljanje Pantera na Uskrs - takmičenje u tucanju jajima i fleg fudbalu

Autor: Kosa | Komentari: Komentari (0) | Datum: 20.4.2014. 23:55:28

     Okupili su se Panteri iz raznih kategorija danas, na Uskrs, u nameri da familijarno obeleže ovaj veliki praznik. Održano je takmičenje u tucanju jajima, u kom je učestvovalo preko 50 igrača, na kom je nekako iz senke pobedio Ivanović Aleksandar zvani Bosanac, inače član ovogodišnjeg fleg tima Pantera.Nakon takmičenja u tucanju jajima, pristupilo se pravljenju fleg ekipa koje su, po ranijim propozicijama, morale da imaju bar po jednu devojku i dečka iz fleg timova, jednog juniora i seniora. Napravljene su ekipe:

1) Starlings (Kosta - kapiten ekipe, Tulip, braća Sovilj, Otilija, Sabo, braća Etinski, Marković)
2) VA (Willie Sheird - kapiten ekipe, Vamovići, Bosnić, Boki, Spasić jr, Nikola, Aca Dobrica)
3) The Incredibles (Louis Corum - kapiten, Zuba, Bosanac, Cakana, Stole, Dejana i dva flegovca čija imena nismo uspeli da upišemo)
4) Sede Gorile Stare (Majka - kapiten, Ski, Nešić, Spasic sr, Bojana, Petko, Kosa)
5) Šumske jagode (Deda - kapiten, Vuksa, Prof, Nevena, Amara, Petar, Dalibor)
6) Kuriri (Ceca - kapiten, Dubovina, Dare, Đura, Vučko jr, Peđa Matić i još jedan flegovac čije ime nismo uspeli da upišemo)

Svaka ekipa je odigrala po dva meča, nakon toga su se napravili parovi polufinala u kom su postignuti sledeći rezultati:

Sede Gorile Stare - VA 3:2 (1 poen - 1 touchdown)
The Incredibles - Kuriri 1:2

Finale:
Sede Gorile Stare - Kuriri 3:2 (2:2, 1:0) - pobedu odnela ekipa Sede Gorile Stare postignutim touchdown-u u produžetku, sa presečenom loptom na kraju drajva ekipe Kuriri koja je imala pravo da odgovori na primljeni touchdown u produžetku. Na kraju zajednička slika dve ekipe.Posebna zahvalnost Žuni, Dedi i Alexu sto se su prihvatili posla sudije i obezbedili regularnost kompletnog turnira uprkos mnogim pokušajima pojedinaca da se njihovo znanje i odluke opovrgnu.

Na kraju, treba ponoviti da je bilo stvarno lepo videti preko 50 igrača svih kategorija Pantera na jednom mestu sa istim ciljem - podeliti trenutak sa familijom.Komentari (0) | | ostavite komentar